Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat
Zakelijk Engels leren
Direct bellen!

Zakelijk Engels leren

Cursus Engels voor de zakelijke markt

 

Is het voor u en/of uw medewerkers altijd een grote uitdaging om een Engelstalig telefoontje te beantwoorden? Twijfelt u altijd over de correctheid van een e-mail. Bent u regelmatig de draad kwijt tijdens een Engelstalige presentatie of vergadering? Dan biedt een cursus Engels van SR training uitkomst! Met behulp van een native speaker verbetert u uw mondelinge en schriftelijke communicatie en vergroot u uw professionaliteit in internationale klantencontacten. Zakelijk Engels leren met een op maat gemaakte cursus die precies is afgestemd op uw functie/bedrijf en doelstellingen doet u bij SR training!

Uw cursus Engels op maat

SR training is bekend met de zakelijke markt in vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat al onze trainingen op maat gemaakt, praktijkgericht en passend bij uw doelstellingen zijn. Dit zijn de bedrijfstakken waarmee wij onder andere bekend zijn:

  • Zakelijke dienstverlening
  • Technische bedrijven
  • Logistiek
  • Zorg
  • Agrarische sector
  • Retail- en productiebedrijven
  • en vele nadere bedrijven en sectoren

Bovendien verzorgen wij naast cursussen en interactieve trainingen ook cultuurtrainingen, begeleiding en advies. Laat u direct informeren over de mogelijkheden!

Waarom SR training?

Een cursus van SR training brengt verschillende voordelen met zich mee. Om ervoor te zorgen dat we de cursus precies afstemmen op uw doelstellingen houden we voorafgaand een intakegesprek met u en de deelnemer(s). We gaan praktijkgericht op uw eigenwerkzaamheden te werk waarbij u les krijgt van een native speaker. Via het CEF kader (Common European Reference) maken we een duidelijke niveaubepaling en doordat de training in kleine groepen wordt gegeven is er veel ruimte voor interactiviteit.

Daarnaast schenken we aandacht aan cultuur en zijn we zeer flexibel. Bovendien is het bij SR training mogelijk om zeer snel te starten. Na aanvraag krijgt u binnen 48 uur al een offerte thuisgestuurd. U krijgt daarnaast niet alleen een eindevaluatie, maar ook tijdens de cursus vinden updates van de vorderingen plaats. Na afsluiting van de cursus ontvangt u een certificaat met het behaalde niveau.

Meer informatie

Wilt u ook beter zakelijk Engels leren? Boek dan direct een cursus van SR training! Dat kan door het contactformulier in te vullen of door ons een e-mail te sturen.

Engels is ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht.

Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Sharing is caring. Thanks a lot!
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Etten Leur tot Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.