Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 35 beoordelingen bij Google

Een taalcursus Engels volgen?

Een taalcursus Engels volgen?

Tekst: cursus Business English plaatje: Big Ben

Een taalcursus Engels volgen?

 
Wilt u uw Engels op zakelijk gebied verbeteren? Of zoekt u een geschikte cursus Engels voor uw medewerkers? Met een taalcursus Engels van SR training vergroot u uw professionaliteit in internationale klantencontacten en leert u van een native speaker uw mondelinge- en schriftelijke communicatie te verbeteren. Reken af met uw onzekerheden in de Engelse taal en vergroot uw zelfvertrouwen met een taalcursus Engels van SR training!

We komen naar uw bedrijf toe voor een bedrijfstraining Engels, dat scheelt reistijd en reiskosten voor uw medewerkers. We helpen u op verschillende manieren met ons aanbod van trainingen en workshops zakelijk Engels.

Taalcursus Engels van SR training

 
Onzekerheden over de Engelse taal kunnen voor een hoop obstakels zorgen op de werkvloer. Met een cursus van SR training rekent u voorgoed af heo je nu precies een Engelse e-mail schrijft. U hoeft niet meer te zoeken naar dat ene vaktechnische woord. U volgt met gemak een presentatie of vergadering en  Engelstalige telefoontjes zijn geen probleem meer. Handig en efficiënt! Bovendien is de taalcursus Engels volledig afgestemd op uw bedrijf of functie, zodat we doelgericht en praktijkgericht te werk kunnen gaan. Herkent u deze uitdagingen?


 

Trainingsmogelijkheden

 
SR training heeft verschillende trainingsmogelijkheden om uw taalcursus Engels zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen:

  • Van beginners tot gevorderden groepstrainingen (incompany);
  • VIP cursus (Very Important Professional) een 1 op 1 training
  • En training on the job (training met 1 specifiek doel)
  • Workshops

Wij maken elke soort training volledig op maat. Praktijkgericht en met onderwerpen die uw medewerkers dagelijks als uitdaging zien. Zo zorgen we dat de cursus helemaal aansluit bij u of uw organisatie en uw doelstellingen.

Bekijk hier onze werkwijze.

Geïnteresseerd in een taal cursus Engels?

 
Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie over onze werkwijze voor een cursus zakelijk Engels? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Een taalcursus Engels? Wij komen graag met u in contact om te zien hpoe we u kunnen helpen. Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


 

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.