Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat
Zakelijk Engels in Rotterdam

Zakelijk Engels in Rotterdam

Zakelijk Engels in Rotterdam

Wilt u uw Engels op zakelijk gebied verbeteren? Of zoekt u een geschikte cursus Engels voor uw medewerkers? Met een cursus van SR training vergroot u uw professionaliteit in internationale klantencontacten en leert u van een native speaker uw mondelinge en schriftelijke communicatie te verbeteren. Reken af met uw onzekerheden in de Engelse taal en vergroot uw zelfvertrouwen met een cursus zakelijk Engels in Rotterdam en omgeving van SR training!

Verbeter uw zakelijk Engels in 6 stappen

SR training werkt met een stappenplan om de cursus zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen:

  • 1: Uitleg van onze werkwijze n.a.v. uw doelstelling en een vrijblijvende offerte
  • 2: Een intakegesprek met uw medewerkers om persoonlijke doelstellingen en niveau te bepalen
  • 3: Ontwikkelen van een maatwerktraining die is afgestemd op uw vraag en op toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk
  • 4: Opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken
  • 5: Start van de cursus, op korte termijn
  • 6: Nazorg. Heeft de training u de gewenste resultaten opgeleverd? Wat kunnen we nog voor u doen?

Wij zijn bekend met vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken op de zakelijke markt. Dankzij onze ruime ervaring in diverse sectoren kunnen we voor ieder bedrijf een training op maat ontwikkelen, of het nu om zakelijke dienstverlening, logistiek, zorg, retail en productie, de agrarische sector of technische bedrijven gaat.

Mogelijkheden van SR training

Engelse telefoontjes aan anderen overlaten, twijfelen over de correctheid van een e-mail, de draad kwijt raken tijdens een vergadering of presentatie en niet op dat ene vaktechnische woord kunnen komen, het is allemaal verleden tijd wanneer u een training Zakelijk Engels van SR training hebt gevolgd. Wij kijken graag samen met u naar de alle mogelijkheden die onze op maat gemaakte trainingen u te bieden hebben.

Contact

Bent u benieuwd wat SR training voor u en uw medewerkers kan betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Dat kan via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen.

Ook kunt u een van onze E-boeken downloaden waarmee u alvast aan de slag kunt.

Haal het allerbeste uit uw bedrijf of baan en verbeter uw zakelijk Engels in Rotterdam en omgeving met een SR training! Zakelijk Engels is onze specialiteit maar we verzorgen ook cursussen in andere talen.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Sharing is caring. Thanks a lot!
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

Download

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Etten Leur tot Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.