Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 35 beoordelingen bij Google

Zakelijk Engels in Rotterdam leren?

Zakelijk Engels in Rotterdam leren?

tekst cursus Engels Rotterdam afbeelding Willemsbrug

Cursus zakelijk Engels in Rotterdam

SR training biedt cursussen in zakelijk Engels te Rotterdam aan op uw eigen bedrijfslocatie. Wilt u uw Engels op zakelijk gebied verbeteren of zoekt u een geschikte cursus Engels voor uw medewerkers? Met een cursus zakelijk Engels in Rotterdam van SR training vergroot u uw professionaliteit in internationale klantencontacten en leert u van een native speaker uw mondelinge- en schriftelijke communicatie te verbeteren.

Professioneel communiceren met meer zelfvertrouwen waardoor er efficiënter gewerkt wordt. Reken af met uw onzekerheden in de Engelse taal en vergroot uw kennis met een cursus Business English in Rotterdam en omgeving van SR training! Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of wilt u meer informatie  om ook beter zakelijk Engels in Rotterdam te kunnen leren? Neemt u dan gelijk contact met ons op!

Verbeter uw zakelijk Engels in 6 stappen

Wanneer u besluit uw zakelijk Engels in Rotterdam bij te spijkeren met SR training ontvangt u van ons een cursus op maat. SR training werkt met een stappenplan om de cursus zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen:

 • 1: Uitleg van onze werkwijze naar aanleiding van uw doelstelling. Ook stellen we een vrijblijvende prijsindicatie op;
 • 2: Een intakegesprek met uw medewerkers om persoonlijke doelstellingen te bespreken en uw huidige niveau te achterhalen;
 • 3: Ontwikkelen van een maatwerktraining die is afgestemd op uw vraag en op toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk;
 • 4: Opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken;
 • 5: Start van de cursus, op korte termijn;
 • 6: Nazorg. Heeft de training u de gewenste resultaten opgeleverd? Wat kunnen we nog voor u doen?

Wij zijn bekend met vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken op de zakelijke markt. Dankzij onze ruime ervaring in diverse sectoren kunnen we voor ieder bedrijf een training op maat ontwikkelen. Samen met u kijken we welke onderwerpen we behandelen en wat het beste rendement biedt. We gaan aan de slag met uw medewerkers in kleine groepen met hun dagelijkse uitdagingen. Praktijkgericht; medewerkers nemen hun eigen materialen mee naar de cursus. Dan gaat het leven en passen ze het direct toe in hun dagelijkse werk.

Mogelijkheden van SR training

Het volgen van een cursus Engels in Rotterdam kan u op allerlei manieren helpen in het zakelijke leven. Professioneel Engelse telefoontjes aannemen. Zelf die zakelijk e-mail in het Engels schrijven. Vol vertrouwen aan een vergadering of overleg deelnemen. Een presentatie geven die boeit. Vloeiend kunnen communiceren met voldoende woordenkennis.

Wat voorheen een hele opgave was is allemaal verleden tijd wanneer u een training zakelijk Engels te Rotterdam van SR training hebt gevolgd. Wij kijken graag samen met u naar de alle mogelijkheden die onze op maat gemaakte trainingen u te bieden hebben. We kunnen u zeker helpen om uw medewerkers met meer zelfvertrouwen te laten communiceren in het Engels.

Dat kan op verschillende manieren.

 • Live trainingen op uw locatie
 • Een cursus Engels als Blended learning aanbieden. Dit is een combinatie van offline en online leren
 • Een cursus via laptop, computer op tablet op afstand via een beeldverbinding in onze virtual classroom
 • Een cursus die (gedeeltelijk) online wordt gevolgd en 24/7 beschikbaar is

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze cursus zakelijk Engels te Rotterdam en bent u benieuwd wat SR training voor u en uw medewerkers kan betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Dat kan via het contactformulier, door ons een e-mail te sturen of te bellen. Wij informeren u graag verder over onze cursus zakelijk Engels in Rotterdam.


Bekijk ook onze uitgebreide blogartikelen met allerlei onderwerpen over zakelijk Engels.

GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

STEL UW VRAAG
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.