Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat
Zakelijk Engels cursus

Zakelijk Engels cursus

Een cursus Zakelijk Engels

Wilt u een zakelijk Engels cursus volgen? Speciaal afgestemd op uw bedrijf of functie en uw doelstellingen? Bij SR training doen we dat en werken we samen met u en uw medewerkers aan ‘Serious Results’ door alles op uw situatie af te stemmen. Zo weet u zeker dat de cursus Engels zeer nuttig is.

Tijdens de zakelijk Engels cursus komen verbetering van de Engelse gespreksvaardigheid, de correcte opbouw van een e-mail, de verbetering van presentaties en nog veel meer essentiële aspecten aan bod. Onze cursussen en interactieve trainingen worden bovendien gegeven door een native speaker. Kies ook voor een cursus Engels van SR training en vergroot uw kansen op de internationale markt!

Cursus Engels op maat

SR training is bekend met de zakelijke markt in vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken:

  • Zakelijke/financiële  dienstverlening
  • Agrarische sector
  • Technische bedrijven
  • Logistiek
  • Productiebedrijven
  • Zorg

Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat al onze trainingen op maat gemaakt, praktijkgericht en passend bij uw doelstelling zijn. Dit is mede te danken aan onze ruime ervaring in diverse sectoren. Naast cursussen bieden we ook cultuurtrainingen, interactieve trainingen, begeleiding en advies en zijn we bekend met vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken op de zakelijke markt.

Waarom SR training?

Met één van onze cursussen, gegeven door een native speaker, verbetert u uw Engelse gespreksvaardigheden en/of die van uw medewerkers, leert u hoe u een correcte e-mail opbouwt en leert u hoe u presentaties kunt verbeteren. Ook leert u hoe u ervoor zorgt dat al uw medewerkers alle werk- en veiligheidsinstructies en technische vocabulaire beter begrijpen in het Engels. Dat is allemaal van belang om kwalitatief werk te leveren en tevreden klanten te behouden bij elk contact.

Dus wilt u voortaan zelf de Engelstalige telefoontjes verwerken en niet meer twijfelen over de correctheid van een e-mail? Vindt u het vervelend om de draad kwijt te raken tijdens een Engelstalige presentatie of vergadering? Al deze mankementen zijn voorgoed verleden tijd na het volgen van een cursus Engels van SR training. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die onze trainingen u te bieden hebben.

Contact

Help uzelf en/of uw medewerkers een internationale stap verder met een cursus zakelijk Engels! Aarzel niet en neem direct contact met ons op om de mogelijkheden en locatie te bespreken. Wij zijn te bereiken via de mail of het contactformulier. Zakelijk Engels cursussen zijn ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht. SR training helpt u graag verder!

Pin on PinterestShare on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Sharing is caring. Thanks a lot!
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

Download

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Etten Leur tot Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.

Mis onze laatste blog artikelen en tips niet! (en ontvang een korting op de Business English Survival Guide)IK WIL ME AANMELDEN
+