Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat


SR training krijgt een 4.8/5 op basis van 34 beoordelingen bij Google

Vertalingen en websitescans

Vertalingen en websitescans

Vertalingen- website scans-infographic SR training infographic-SR training-Zakelijk-Engels
Vertalingen en websitescans

Vertalingen en websitescans. U heeft internationale klanten dus net als uw medewerkers moet ook de website professionaliteit uitstralen. Een website in meerdere talen moet tekstueel kloppen. Daarom vertalen of scannen native speakers uw website.

We kijken of er niet typische Nederlandse vertaalfouten in voorkomen en of uw boodschap ook in een andere taal overkomt zoals u dat wilt.

Daarnaast vertalen we allerlei documenten voor u. Dat kunnen rapporten zijn, hand- of instructieboeken, regelementen en procedures, contracten enz.

Waar nodig schakelen we onze beëdigde vertalers in voor officiële documenten. We hebben vertalers op diverse vakgebieden voor bijvoorbeeld technische of juridische vertalingen.

Meer informatie:

Maar ook met diverse taaltrainingen kunnen we u helpen.

NEEM CONTACT OP
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Den Bosh tot Den Haag, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.