Robert J

5/5

De cursus Zakelijk Engels heeft mij geleerd vertrouwen te hebben in mijn communicatie in het Engels. Het was absoluut van een hoger niveau dan ik dacht het was en is door de privé training van 10 weken alleen maar verbeterd. In gesprekken hou ik mijn rust en haper ik niet in gesprek als ik een woord niet weet, daarmee leg ik meer kracht in hetgeen ik wil zeggen.
Door het herhalen van de grammatica ken ik weer de regels en kan ik beredeneren wat ik gevoelsmatig vaak al goed deed.Ik begrijp het weer.
Nog steeds, na maanden pas ik de lessen toe.

Ronald S

5/5

Over SR training ben ik heel erg positief. De intake vooraf zorgt er voor dat je wordt ingedeeld in het juiste niveau, de lessen waren zeer praktisch en duidelijk. Veel geleerd in korte tijd, lesmateriaal en de tips sluiten erg goed aan bij wat ik in de praktijk kan gebruiken. Sheila is een zeer gemotiveerde lerares en zij luistert erg goed naar de wensen van de cursist. Lessen zijn heel praktisch, leuk en afwisselend met ruimte voor inbreng van leerbehoeften van de cursist bijvoorbeeld aan de hand van praktijk voorbeelden en ervaringen.

John L

5/5

Bij SR training, tot nu, 21 uur taalles gevolgd (Franse taal) en kan niets anders vermelden dan volle tevredenheid.
Docent is vakkundig, geduldig en weet de leerstof goed over te brengen.
De benadering naar de student is professioneel en bekwaam.
Werkelijk een top instituut.

Roy L

5/5

The Business English Survival Guide is een handig hulpmiddel voor Business English. Het helpt bij de vaak simpele vraagstukken zoals: Hoe begin ik een gesprek? Waar moet ik op letten bij een presentatie? Wat zijn de “do’s and don’ts” voor emails? Vooral de “don’ts” zijn interessant. Soms zeg je iets in het Engels, wat anders wordt begrepen en waardoor je ongemerkt iets totaal anders zegt dan wat je eigenlijk bedoelt. Er is ook aandacht voor etiquette, wat in de Engelse taal erg belangrijk is. Wat voor veel Nederlanders soms overdreven beschaafd overkomt, is in het (Business) Engels vaak de norm.

Paul L

5/5

Veel geleerd, er wordt letterlijk alles uit de kast gehaald om de doelstelling te bereiken, één op één training als zeer prettig ervaren, Sheila geeft goede ondersteuning, heeft veel geduld en maakt tijd voor grammatica en vragen. Naast het behalen van de doelstelling geeft Sheila heel veel tips en tricks die ik kan gebruiken op mijn werk. “Feedback manager : World of difference, .clear communication well done!!!!! WELL DONE Sheila!! TOP TRAINING THX

Alice K

5/5

Over SR training en de lerares ben ik erg positief. De lessen waren voor mij zeer leerzaam, praktisch en duidelijk. Ik ben ook zelfverzekerder geworden. Sheila is een zeer gemotiveerde lerares. De lessen zijn heel praktisch, leuk en afwisselend met ruimte voor inbreng van leerbehoeften bijvoorbeeld aan de hand van praktijk voorbeelden en ervaringen.