Een cursus zakelijk Engels volgen?

Wilt u een cursus Engels volgen? Bent u op zoek naar een cursus om uw zakelijk Engels te verbeteren? Of wilt u een cursus zakelijk Engels die speciaal afgestemd is op uw bedrijf, uw medewerkers en uw doelstellingen?

Bij SR training kunt u terecht voor het volgen van een cursus zakelijk Engels die voldoet aan uw gewenste eindresultaat. Samen met u en uw medewerkers werken we aan ‘Serious Results’ door de cursus op de praktijksituatie af te stemmen. U kunt rekenen op persoonlijke begeleiding door onze zeer ervaren docenten.
Door een training Business English op maat te volgen, weet u zeker dat deze effectief is. Uw medewerkers gaan met meer zelfvertrouwen in het Engels mondeling- en schriftelijk communiceren. We vinden altijd om passende oplossing om u zo goed mogelijk te helpen en we komen naar uw locatie voor een in-company cursus Engels. Kortom, de perfecte manier om de Engelse taal beter te beheersen.

Wie zijn wij?

Bij SR training staat een team van gemotiveerde native speakers voor u klaar die diverse, op maat gemaakte, trainingen verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van bedrijfstrainingen zakelijk Engels. Maar daarnaast verzorgen we ook andere talen, waarmee wij ondernemers en medewerkers helpen om op professioneel niveau te communiceren. Ook kunnen wij ondersteunen met speciaal voor u, ontwikkelde lesmaterialen en onze eigen e-books.

Onze klantenkring is zeer breed. Rode draad is dat zij internationale contacten hebben en zich willen onderscheiden in een professionele communicatie. Zowel mondeling als schriftelijk.

We hebben al veel bedrijven uit diverse sectoren en in diverse functies en vakgebieden naar tevredenheid kunnen helpen. Doordat onze klantenkring zo divers is, hebben wij een brede ervaring opgebouwd in verschillende sectoren. Wanneer u kiest voor een cursus bij SR training kunt u altijd rekenen op:

 • Betrokkenheid: u wordt gezien als business partner waarmee wij samenwerken aan een gezamenlijk doel om zo een langdurige samenwerking te creëren.
 • Helderheid: bij SR training kunt u altijd rekenen op duidelijke en directe communicatie, korte lijnen, transparant en helder in afspraken.
 • Resultaatgericht: bij SR training staan uw doelstellingen als bedrijf of persoon altijd voorop. Deze doelstellingen zijn het uitgangspunt voor het uiteindelijke resultaat. Wij doen het maximale zodat uw zelfvertrouwen en kennis groeit.

 

Waarom kiezen voor een cursus zakelijk Engels van SR training?

Wanneer u kiest voor een cursus zakelijk Engels bij SR training, kunt u uw zakelijke Engels of het zakelijke Engels van uw medewerkers echt verbeteren. Samen met u maar ook in een afzonderlijk intakegesprek met uw medewerkers kijken we naar de aandachtspunten. Daar stemmen we de cursus op af, zodat de aandacht besteed wordt daar waar de behoefte ligt.

Met een van onze cursussen Engels, gegeven door een native speaker, verbetert u uw Engelse gesprek- en schriftelijke vaardigheden en/of die van uw medewerkers. Zo krijgt het zelfvertrouwen van u medewerkers een boost. Men communiceert effectiever wat weer tijd en geld bespaart. Dit zijn de diverse onderwerpen waaruit de cursus kan bestaan.

In een globaliserende wereld waarin wij leven, is het van groot belang dat uw buitenlandse klanten, partners en collegae een gelijkwaardige gesprekspartner hebben. Door een cursus Engels te volgen, bent u ervan verzekerd dat het Engels van u en uw medewerkers  zodanig verbeterd dat u op het gebied van zakelijke communicatie en in geen enkele zakelijke situaties problemen zal ervaren.

Kies ook voor een cursus van SR training en vergroot uw kansen op de internationale markt! Bekijk de business cases van bedrijven die we al geholpen hebben. Dit zijn de redenen waarom klanten voor SR training kiezen.

Bovendien ontvangt u na het afronden van de cursus een Business English Certificate met het behaalde CEF niveau, een internationaal erkende diploma.

Uw cursus zakelijk Engels op maat

Bij SR training zijn we bekend met de zakelijke markt. We hebben al vele cursisten geholpen die werkzaam zijn in vele uiteenlopende bedrijven en bedrijfstakken. Zo verzorgen we cursussen Engels voor:

 • Banken
 • Makelaars
 • Payroll en HR organisaties
 • Productiebedrijven
 • Zorg (verzekeraars)
 • Scheepsbouw
 • Chemie bedrijven
 • Logistieke bedrijven
 • Farmaceutische bedrijven
 • ICT bedrijven
 • Agrarische bedrijven
 • Telecommunicatie
 • Enz. enz.

Wat te verwachten bij een cursus zakelijk Engels van SR training?

Tijdens de cursus komen verbetering van de Engelse gespreksvaardigheid, de correcte opbouw van een e-mail, professioneel telefoneren, deelname aan vergaderingen, verbetering van presentaties en nog veel meer essentiële aspecten aan bod. Ook kijken we naar de cultuur van uw zakenpartners en nemen dit in de training mee. Bij SR training werken we volgens een duidelijk stappenplan om de taaltraining vorm te geven.

 • 1) Luisteren naar uw wens, bepalen van de doelstelling.
 • 2) Een persoonlijk intakegesprek met de deelnemer
 • 3) Een voorstel voor een maatwerk training
 • 4) Opdrachtbevestiging: helder en overzichtelijk
 • 5) Inplannen en starten van de training
 • 6) Nazorg: evalueren en de resultaten bespreken

 

De cursussen bij SR training zijn interactieve trainingen en praktijkgericht. We gaan aan de slag met de dagelijkse uitdagingen en vragen daarom cursisten ook eigen materialen mee te nemen naar de cursus.  De cursist staat centraal. Er wordt gewerkt in kleine groepen.

Dus wilt u voortaan zelf de Engelstalige telefoontjes verwerken en niet meer twijfelen over de correctheid van een Engelse brief of e-mail? Vindt u het vervelend om de draad kwijt te raken tijden een Engelstalige presentatie of vergadering? Al deze uitdagingen zijn voorgoed verleden tijd na het volgen van een cursus zakelijk Engels van SR training!

Een cursus een dagtraining of een workshop volgen in: Rotterdam, Maastricht, Roermond, Breda, Dordrecht, Den Haag, Eindhoven, Bergen op Zoom , Tilburg, Vlissingen of elders in het land?

We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die onze trainingen u te bieden hebben.

Geïnteresseerd in een cursus zakelijk Engels?

Bent u geïnteresseerd in een cursus zakelijk Engels en wilt u gebruik maken van de diensten van SR training? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op om de mogelijkheden en locatie te bespreken. Benieuwd naar de kosten voor een opleiding of korting op het lesgeld ontvangen? Schroom niet om contact op te nemen.

Wij zijn te bereiken via de mail of het contactformulier. Cursussen zakelijk Engels zijn ons specialisme, maar ook voor andere talen kunt u bij ons terecht. Bekijk gerust al uw mogelijkheden. Help uzelf en/of uw medewerkers een internationale stap verder.