Bedrijfstrainingen zakelijk Engels op maat
Zakelijk Engels leren
Direct bellen!

Zakelijk Engels leren

Zakelijk Engels leren

Weten u en uw medewerkers hoe u een Engelstalige klant het beste vriendelijk maar toch zakelijk te woord staat aan de telefoon? Hoe een correcte Engelstalige e-mail wordt opgebouwd en hoe een Engelstalige presentatie of vergadering het beste te volgen is? Taal vormt vaak een barrière in de zakenwereld. Maar aangezien Engels een wereldtaal is, moet Engels geen moeite kosten tijdens het zakendoen. Bij SR training rekent u voor goed af met deze obstakels door in een cursus zakelijk Engels te leren. De cursus wordt volledig afgestemd op uw bedrijf of baan zodat we samen werken aan het behalen van ‘Serious Results’.

De voordelen van SR training

Een cursus van SR training is een absolute verrijking voor u en uw medewerkers. Al onze cursussen worden gegeven door native speakers met meerdere jaren ervaring in diverse vakgebieden. Dat maakt het gemakkelijk om in al onze trainingen ook de cultuur van de buitenlandse zakenpartner aan bod te laten komen.

Met elke training waarin we u Engels leren op zakelijk vlak bieden wij maatwerk door onze praktijkgerichte en interactieve cursus af te stemmen op uw bedrijf of baan. Dit doen we door altijd een intakegesprek met de deelnemers te houden om de persoonlijke doelstellingen en het CEF niveau helder te krijgen. Tijdens de cursus Engels leren op zakelijk niveau kunnen we altijd op de aandachtspunten bijsturen indien nodig.

Een vrijblijvende offerte heeft u al binnen 48 uur na aanvraag en het is mogelijk om binnen een maand te starten met zakelijk Engels leren in uw omgeving! Aan het eind van de cursus ontvangt u een certificaat met uw behaalde CEF niveau.

Ruime ervaring in cursus Engels

Dankzij onze ruime ervaring in diverse sectoren kunnen we voor ieder bedrijf een training op maat ontwikkelen, of het nu om zakelijke dienstverlening, logistiek, zorg, retail en productie, de agrarische sector of technische bedrijven gaat. Wij helpen u graag zakelijk Engels te leren en samen zorgen we ervoor dat u straks vol zelfvertrouwen een Engelse presentatie geeft, weet hoe u moet reageren op vragen en zonder moeite het vaktechnische woord dat u zoekt in het Engels weet te noemen.

Contact

Voor een cursus zakelijk Engels leren, neem u zeer eenvoudig contact met ons op. Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Door Engels te leren op zakelijk niveau rekent u af met al uw onzekerheden in de Engelse taal! Wij zijn specialist op het gebied van zakelijk Engels, maar voor andere talen kunt u ook bij ons terecht.

Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Sharing is caring. Thanks a lot!
GRATIS E-BOOK
150-zakelijke-Engelse-uitdrukkingen-SR training-zakelijk-Engels Zakelijke uitdrukkingen in het Engels 150 stuks!

Nederlandse uitleg, met Engelse voorbeeldzinnen.

 

Voorkom Van Gaaleriaanse Fouten, Spreek als een Native Speaker, Kom Professioneel over

DOWNLOAD

ONS WERKGEBIED

Wij komen naar u toe. Onze taalcursussen geven wij als in-companytraining in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, van Etten Leur tot Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Bekijk de locaties van onze klanten.

google-map-logo

STEL UW VRAAG
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen maanden heeft een aantal van mijn collegae bij A&B Groep de cursus Zakelijk Engels gevolgd bij SR training en ik ben blij verrast met de behaalde resultaten.

SR training heeft het team Geboortezorgadvies van CZ op een praktische en inspirerende manier kennis laten maken met Zakelijk Engels.

Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdrachtvormen waren wisselend, afgestemd op mijn werk. Dit maakte de lessen dynamischer.

SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel. Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang.

Wat me vooral aansprak was, dat het zo toepasbaar was. We behandelden onze eigen e-mails en rapporten. Geen droge lesstof of invuloefeningen.

Wat een verschil met school, dat leren zo leuk kan zijn. Echt praktisch en afgestemd op onze groep.
Hartstikke bruikbaar in ons werk.

Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. Ik spreek met veel meer zelfvertrouwen en merk dat het communiceren stukken beter gaat. Ook is er aandacht besteed aan vaktechnische vocabulaire wat me erg heeft geholpen.